Повернення та рекламація

Повернення та скарги

Відмова від договору якщо:

  • Ви є споживачем
  • Ви є фізичною особою, і договір, який ви уклали з нами після 31 грудня 2020 року, безпосередньо пов’язаний з вашою підприємницькою діяльністю, але не має для вас професійного характеру
  • Ви в принципі маєте право відмовитися від дистанційного договору.

Ви можете відмовитися від договору, подавши заяву про вихід з договору, наприклад, електронною поштою, надісланою на адресу: emailsupport@gmail.com

Негайно поверніть нам повернений товар за такою адресою: ______, але не пізніше ніж протягом 14 днів з дати, коли ви розірвали договір.

Ви можете відмовитися від договору протягом 14 днів.

Чотирнадцятиденний строк для відмови від договору починається:

для договору, за яким ми видаємо предмет, зобов’язуючи передати його право власності – від заволодіння предметом вами або третьою стороною, зазначеною вами, відмінною від перевізника, а також у випадку договору, який включає багато предметів, які доставляються окремо, партіями або частинами – з моменту заволодіння вами або третьою особою, крім перевізника, останнього предмета, партії або частини.

Щоб укластися в термін, достатньо надіслати заяву до його закінчення.

Зроблені вами платежі, включаючи витрати на доставку товарів на умовах, визначених положеннями, будуть повернені вам негайно, але не пізніше 14 днів з дати отримання заяви про відмову від договору.

Ми можемо утримувати відшкодування отриманого від вас платежу, доки ми не отримаємо товар назад або доки ви не надасте підтвердження його повернення, залежно від того, що станеться раніше.

Пам’ятайте, що ви не маєте права відмовитися від дистанційного контракту, зокрема щодо договору:

  • в яких предметом послуги є незабірний предмет, виготовлений за вашими специфікаціями або призначений для задоволення ваших індивідуальних потреб;
  • в яких предметом послуги є предмет, який швидко псується або має короткий термін зберігання;
  • в яких предметом послуги є предмет, доставлений в запечатаній упаковці, який не підлягає поверненню після відкриття упаковки з міркувань охорони здоров’я або гігієни, якщо упаковка була розкрита після доставки;
  • в яких предметом послуги є звукові чи візуальні записи чи комп’ютерне програмне забезпечення, що поставляються в запечатаній упаковці, якщо упаковка була розкрита після доставки.

Детальну інформацію щодо відмови від договору можна знайти в наших Правилах продажу.

Скарги

Якщо ви є споживачем, якщо придбаний у нас товар виявляється бракованим, ви маєте право пред’явити рекламацію на підставі гарантії. Найкраще подати скаргу на електронну адресу: emailsupport@gmail.com або поштою за адресою: __________.

Дефектний товар необхідно надіслати за адресою: ___________

У зв’язку з несправністю ви можете вимагати:

  • обмін речей на без дефектів;
  • усунення дефектів;

або зробити заяву про:

  • зниження ціни;
  • відмова від договору – у разі виявлення матеріального недоліку.

Ми несемо відповідальність перед вами за дефекти, виявлені протягом двох років з дати доставки товару.

Як правило, ви можете подати скаргу протягом року з моменту виявлення дефекту, але термін подання скарги не може закінчитися до закінчення терміну відповідальності продавця.

Розгляд Вашої скарги (відповідь на неї) відбудеться протягом 14 днів з дати отримання нами Вашої скарги.

Додаткову інформацію щодо скарги можна знайти в наших Правилах продажу.