Час виконання замовлення

Виконання замовлень

Продавець зобов’язаний поставити товар без дефектів.

Час виконання замовлення вказано в Магазині.

Якщо Покупець вирішив оплатити замовлення заздалегідь, Продавець приступить до виконання замовлення після його оплати.

У ситуації, коли Покупець придбав в одному замовленні товари з різними термінами виготовлення, замовлення повинен бути виконаний протягом терміну, що застосовується до товарів з найтривалішим строком виготовлення.

Поставка товарів здійснюється виключно на території Республіки Польща.

Товари, придбані в Магазині, доставляються в залежності від способу доставки, обраного Покупцем:

  • Через кур’єрську компанію
  • У посилкової автомат InPost

Покупець може забрати товар особисто в головному офісі компанії в години його роботи.

У разі вибору Покупцем особистого збору, товар буде готовий до збору в зазначену дату виконання замовлення, а якщо Продавець вказав дату відвантаження товару – в цю дату.

Будь-який товар в разі оплати банківським переказом або онлайн-платежем ми відправляємо відразу після зарахування грошей на наш рахунок. Відправлення доставляються кур’єрськими компаніями – час доставки залежить від перевізника, типу відправлення і адреси одержувача. Зазвичай це займає до 3 робочих днів.

Примітка: У разі онлайн-оплати час отримання пакету продовжується на час перекладу, а в разі розстрочки платежу – на час підготовки і підписання договору розстрочки.

Якщо ви вибрали отримання вашого замовлення через Paczkomaty InPost, посилка буде доставлена ​​в обраний посилкової автомат протягом декількох (зазвичай до 5) робочих днів з моменту відправки.

  • Замовлення, зроблені по електронній пошті або телефону, обробляються пізніше (до 3 робочих днів);
  • Обробка замовлень відбувається автоматично, тому після оплати замовлення або виберіть пункт “накладений платіж” його не можна змінити;
  • Доставка вантажів здійснюється з 9.00 до 17.00;
  • Ми не відправляємо вантажі з доставкою в зазначений час;

Якщо клієнт вибирає оплату банківським переказом або кредитною карткою, час обробки замовлення відраховується від дати зарахування коштів на банківський рахунок або розрахунковий рахунок Продавця.